Referenciák

 

Andrásiné Temesi Hilda - Dietetikus- vendéglátós szaktanár

Amikor a szakma szeretete tudással és szenvedéllyel párosul!

Abból mindig valami különleges lesz. Így történt ez most is. Kollonay István CUKRÁSZMESTER megint kigondolt valami csodálatosat. A gondolatot tettek követték és megszületett a Chocolate service.

Szemet és minden érzékünket kényeztető finomságok hívogatják az érdeklődőket. A kiváló minőségű csokoládék arra várnak, hogy „megfürödhessenek” bennük a zamatos friss és aszalt gyümölcsök. A látvánnyal nem lehet betelni. Kihagyhatatlan a kóstolás.

A csokoládé pozitív élettani hatása sokak számára ismert. Ha ehhez még gyümölcsök is párosulnak, akkor biztos a siker! Mértéktartó fogyasztása egészséges, kellemes közérzetet, boldogságot nyújt mindenkinek, aki részese szeretne lenni az élménynek! Istvánnal nagyon régóta ismerjük egymást, évekig kollégák is voltunk. Munkáját szakértelemmel, odaadással végzi. Diákjait is erre tanítja. Tudását szívesen megosztja kollégáival, diákjaival és minden érdeklődővel.

A vizsgák alkalmával is ezt tapasztalom sok-sok éve már! Eredményei, szakmai sikerei a kitartó munkájának, a megújulni vágyásnak, kreativitásának köszönhetők! Kedves MESTER! Szívből gratulálok Neked és tanítványaidnak, akik tovább viszik a Tőled tanultakat, öregbítve a cukrász szakma hírnevét! Remélem, még sok különleges finomsággal kényeztetsz minket! Nagyon köszönöm az élményeket, jó egészséget, jó ötleteket és sikeres további alkotó munkát kívánok szertettel!

 

   

Besenyei TiborFelszolgáló szakoktató, szaktanár

Egy városi rendezvényen dolgoztam mint pincér. Nagy volt a sürgés-forgás mindenki tette a dolgát egyszer csak egy igen impozáns asztalra lettem figyelmes. Az asztal szépen meg volt világítva és rajta több csokiszökőkút díszelgett. Igazi édesség bombák jelentek meg a kóstolni vágyók előtt,különböző ízekben (fehér, tej, ét csokoládé) és mind ez kiegészítve a pink savanykás valamint a chilis csokival és a karamellás csokival. Külön-külön kis tálkákban különböző mártogatni való kínálta magát. Többek között: aszalt gyümölcsök, marcipángolyók, mini fánkok, mézes piskóta tallérok. Mindezeket a KOLLONAY Chokolate szerviz kínálta.

   

Csordás János - éttermi mester ,mesterfelszolgáló,vendéglátó szaktanár,pincér szakoktató

A Kollonay Chocolate Service a minőséget képviseli. A vendéglátás szintén erre törekszik!

Ha a kettő találkozik, az az igazi varázslat!

 

 

Telepóczkiné Radnai Aranka - Középiskolai pedagógus, 

Gratulálunk, ahhoz a tevékenységhez, amelyben a szemünk láttára nap mint nap, meglepően új, dolgok, alkotások születnek a kezed alól! Ez egy művészi hajlammal megáldott tanár munkái. A vendéglátás hagyományait olyan szintre emeled, amely úgy tud modern lenni,hogy közben azt érzi az ember, hogy a kedvünkben szeretnél járni , elkényeztetni az ízvariáciokkal, miközben esztétikai élményekben is részesíteni kívánod a kóstolni vágyó embereket. A cukrászat legnehezebbik részét járod körbe és újítod meg! A kísérleteid mindig sikerrel járnak! A legértékesebb mégis az, hogy mindezeket a tanítványaidnak is átadod, óriási sikerrel, aranyérmek garmadával tértek haza szinte minden versenyről!


Erőt és lelkesedést kívánok Neked ahhoz amiben ilyen örömödet leled és amelyről senki nem tud letéríteni!Azok a diákok, akiket elindítottál megyei, országos . nemzetközi, olimpiai szakmai útjukra , csak ők a megmondhatói,hogy mit köszönhetnek Neked! Te pedig mindezeket az eredményeket túlzott szerénységgel veszed tudomásul, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, holott az egész ÉLETED erről szól! Nagy-nagy tisztelőid vagyunk és munkádról, erőfeszítéseidről csak a legnagyobb elismeréssel tudunk szólni!

 

 

Papp lászló - Csoki-szökőkút a Családi nap szervező

Többéves hagyománya van már cégünk családi napjának a sóstói múzeumfaluban, amit rendre nagy érdeklődés fogad a megye és esetenként a szomszéd megyék postásai részéről. Idén a megszokott látványosságokon, programokon is újítottak a szervezők és egy kollégánk javaslatára egy másik rendezvényen nagy sikert aratott csoki-szökőkutat is felvették a vendégváró kínálatok közé. Az igényesen és látványosan megkomponált kínáló pult a megrögzött fogyókúrázókkal is megkívántatta a sokféle ízben és színben alázúduló csokoládézuhatagot, amelyekbe aszalt és friss gyümölcsöket mártogathattunk. A cukrászok megjelenésükben, udvariasságban és kedvességben is igazi mesterként, kereskedőként mutatkoztak be. A siker érzékeltetésére leírom, hogy a gyerekek és a hölgyek mellett az egyébként hideg sört kedvelő férfiak is tömött sorokban látogatták a szökőkutakat. Nagyon kedves és „édes” színfoltja volt a rendezvénynek. Reméljük máskor is részesülhetünk benne.