Csokiszervíz

Két szakterület áll hozzám legközelebb: a grillázs és a csokoládé. Mind a kettő nagyon huncut személyiség. Mindig megvillantják egy új arcukat, mint egy hölgy. Egyéniségek és érzékeny személyiségek mind ketten. Jelenleg  egyedül álló csoki szökőkutas szolgáltatást ajánlok kitelepülve a kívánt rendezvényre. Saját asztallal és mindent  eszközzel ami szükséges a csokoládé szökőkutas vendéglátáshoz, azzal  települők ki a helyszínre. Legyen az esküvő, céges rendezvény, eljegyzés, ballagás, bálok, partik.

Büszke vagyok rá, hogy az országban  egyedülálló kínálattal hirdetem szolgáltatásomat. Alapként kínálom az öt fajta  csokoládét ami öt csokoládé szökőkútból nyűgözi le a vendégeket hömpölygésével. Mártogatni valók terén kínálom minden friss beszerezhető gyümölcsöt aszalt gyümölcsöket, ízesítet marcipán golyókat, saját készítésű mini fánkokat, több fajta piskóta tallérokat, pille és gumi cukorkákat és sajtokat is.

Szemet kápráztató jelenség a csokoládé élményasztal előtt állni és a pompa kínálatából részesülni amit a KOLLONAY CHOCOLATE SERVICE teremtet meg.